Mogu li BMW M3 ili Audi RS3 da pobede Hondu Civic Type-R na stazi?

Izvor: Autorepublika.rs, 03.Avg.2015, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mogu li BMW M3 ili Audi RS3 da pobede Hondu Civic Type-R na stazi?

U većini slučajeva kupac nekog sportskog automobila pre kupovine napravi malu pretragu po čemu će se to isticati njegov budući automobil i da li je investicija vredna investiranja. Naime, Steve Sutcliffe u ime Auto Express magazina napravio je pomalo čudnu gradaciju sportskih automobila i pri tom sva tri izbacio na stazu kako bi „izmerio“ šta je bolje i koliko je na kraju bolje.

Da priča nije samo jedna u nizu, na muke je stavljeno vreme koje je postavila Honda Civic Type –R, dok je za taj poduhvat bio zadužen Audi RS3 i MBW M3.

Ako se uzme u obzir da RS3 ima 60 KS, a BMW M3 je hmmm M3, ovoj dvojici ne bi trebalo da bude problem da u teoriji skinu vreme koje je postavila Honda, shodno tome, pogledajte kako je sve proteklo i da li su „švabe“ uspelu u ovom pohodu sa znatno jačom konjicom.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.