LUDI TIKET, subota, 901.085 dinara: Istorijsko ludilo! Pogodio neverovatnu kvotu - da je više uložio već bi ga čekao BMW

Izvor: MozzartSport.com, 23.Apr.2016, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, subota, 901.085 dinara: Istorijsko ludilo! Pogodio neverovatnu kvotu - da je više uložio već bi ga čekao BMW

Naš igrač iz Beograda igraju američku košarku i austrlijski fudbal pogodio kvotu 22.527

Prošle sedmice igrač iz Pirota je pogodio kvotu 10.659 i postao ozbiljan kandidat za konačan trijumf u MOZZARTOVOM takmičenju za BMV Serije 1. Bilo je onih koji su bili sigurni da niko do 15.maja neće biti ni blizu takve kvote.

Prevarili su se. Naš igrač iz Beograda bio je na pragu ulaska u istoriju klađenja. Pročitajte sad ovo dobro: on je na 20 uloženih dinara >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uspeo da inkasira 901.085 dinara. Pogodio je neverovatnu kvotu 22.527... BMV bi, skoro pa izvesno, bio u njegovoj garaži, samo da je na tiket stavio 50 dinara.

MOZZART TAKMIČENJE: Kvotom se dokaži za BMW u garaži!

Kada bude ovo pročitao možda će žaliti što se nije odlučio za veći ulog, ali kada podvuče crtu sigurno će mu noć između petka i subote pamtiti dok je živ. Naš igrač ne samo da je pokazao da je majstor klađenje, nego i da je vrsni poznavalac NBA košarke. Tačnije, da je doktor za najjaču košarkašku ligu na svetu.

Pažnja, pažnja, MOZZART časti! Veći dobitak uz jesenji Bonus 1.000 na dužinu tiketa!

Naravno, lako je predvicdeo trijumf San Antonia, ali to je dečija igra za ostala dostignuća. Na njegovom tiketu se našlo 19 parova. Tačnije, pomenuta utakmica NBA lige, dva fudbalska događaja i povrh svega 16 košarkaša iz najjače košarkaške lige čiji košgeterski učinak je fenomenalno predvideo. Primera radi osetio je da Toni Parker neće imati svoje veče... Međutim, da vam ne prepričavamo, pogledajte i uživajte. Ovakav tiket se ne viđa svaki dan.

Zato je naš igrač nagrađen i MOZZARTOVIM bonusom od 450542 dinara.

Da vas podsetimo da takmičenje za BMW serije 1 traje do 15. maja, kao i da to neće biti jedina nagrada na kreatore najvećih kvota.

Drugo mesto osvaja – skuter Yamaha NS50 Aerox R, a treće – smart telefon Samsung Galaxy S7 egde.

A da bi vaš tiket učestvovao u takmičenju potrebno je da ispuni sledeće uslove:

- Minimum četiri meča na tiketu

- Minimalna uplata 50 dinara

- Svi parovi na tiketu moraju biti pogođeni

* U obračun ne ulaze tiketi koji ostvaruju pravo na bonus "NAPLATI PROMAŠAJ", sistemski tiketi, tiketi klađenja na brojeve, Live Bet tiketi i tiketi sa brzim igrama.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.