Kubica produžio ugovor sa Renoom na još dve godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2010, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kubica produžio ugovor sa Renoom na još dve godine

LONDON -

Vozač Renoa Robert Kubica produžio je ugovor sa tom francuskom ekipom na još dve godine, saopšteno je danas.

Posle šest trka u šampionatu Formule jedan Kubica je šesti u generalnom plasmanu sa 83 poena.

Direktor ekipe Erik Bulije rekao je da je srećan što je 25-godišnji Poljak produžio ugovor sa Renoom, "uprkos glasinama o njegovim lošim ovogodišnjim rezultatima".

Kubica je na kraju prošle sezone iz BMW Zaubera prešao u Reno, a u francuskom timu zamenio je Fernanda Alonsa, koji je prešao u Ferari.
Pogledaj vesti o: Formula 1,   Renault

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poljak produžio ugovor sa Renoom

Izvor: Sportal.rs, 07.Jul.2010

Vozač Renoa Robert Kubica produžio je ugovor sa tom francuskom ekipom na još dve godine. Posle šest trka u šampionatu Formule jedan Kubica je šesti u generalnom plasmanu sa 83 poena.

Nastavak na Sportal.rs...

Kubica produžio ugovor sa Renaultom do kraja 2012 godine

Izvor: F1vesti.com, 07.Jul.2010

      Renaultov Formula 1 tim danas saopštio je da su produžili ugovor sa Robert Kubicom do kraja 2012 godine. Najava nije prouzrokovao iznenađenje, jer kod top timova nema više mesta za sledeću sezonu, ali i dvadesetpetogodišnji poljak je često izjavio da se dobro oseća...

Nastavak na F1vesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.