KG: Vaterpolista autom uleteo u autobusku stanicu, povređeno sedmoro

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2012, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KG: Vaterpolista autom uleteo u autobusku stanicu, povređeno sedmoro

Jutros je u Kragujevcu je povređeno sedam osoba, među kojima i jedno dete, kada je na njih na autobuskom stajalištu naleteo automobil. Prema prvim informacijama, za volanom "BMW" beogradskih tablica, koje je pokosilo ljude, bio je vaterpolista Boris Popović, član vaterpolo kluba "Radnički".

Stajalište na kojem se desila nesreća. Sivi BMW na mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za pešake  

Agenciji Beta je u kragujevačkoj Hitnoj pomoći rečeno da su povređene prevezli u Klinički centar. Nezgoda se dogodila na autobuskom stajalištu u Ulici Zmaj Jovina, baš preko puta Hitne pomoći tako da su povređeni vrlo brzo zbrinuti.

 

Kakoje objavio "Blic", vozač Popović je već posle semafora nastavio da se kreće velikom brzinom, skrenuo na levu stranu kolovoza, zakačio pešačko ostrvo i automobilom uleteo među putnike koji su čekali autobus.

 

Vaterpolista Boris Popović

Dejan Udovičić, trener VK "Radnički", kaže da je za nesreću saznao na putu između Beograda i Kragujevca, jer je trening "Radničkog" bio zakazan u 10.30 časova.

 

 

"Čuo sam da je naš igrač Boris Popović sa svojim automobilom uleteo među ljude. Čim stignem u Kragujevac idem da obiđem povređene, ali koliko znam, Popović je išao iz Beograda u Kragujevac i moguće je da je od umora zaspao za volanom. Nadam se da niko od povređenih neće biti životno ugrožen", izjavio je Dejan Udovičić.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.