Hamann novim točkovima opremio 2015 BMW X6 model

Izvor: Moto.rs, 10.Dec.2014, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamann novim točkovima opremio 2015 BMW X6 model

Kao i uobičajeno, Hamann je započeo rad na novom BMW modelu obezbeđivanjem velikog izbora vrhunskih točkova, a ovoga puta reč je o novom 2015 BMW X6 modelu.

Novi 2015 BMW X6 F16 moguće je naručiti sa bilo kojim dizajnom točkova iz Hamann-ovog kataloga, dok vozilo prikazano na fotografiji odlikuju 23“ točkovi sa Edition Race naplatcima.

Kupci se >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << mogu odlučiti i za legendarni Forged model tamno sive boje, Anniversary ili EVO modele u boji srebra ili crne boje, kao i za jedinstveni HM Evo model.

Kada je reč o M Performance komponentama, vidljivi su prošireni branici, bočni dodaci kao i prednji spojler izrađen od ugljeničnih vlakana i prednja maska crne boje, ali i veliki broj različitih unapređenja unutrašnjosti i modifikacija performansi vozila.

foto © Hamann Motorsport

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.