Izvor: RTS, 13.Sep.2020, 13:10

Eksplodirao džip na Novom Beogradu, vozač preminuo u bolnici

U Ulici Omladinskih brigada u Novom Beogradu danas oko 12.15 sati došlo je do eksplozije vozila u pokretu, pri čemu je jedna osoba preminula a jedna je teže povređena.
Načelnik Policijske uprave za grad Beograd Milan Stanić rekao je da je u pitanju putničko motorno vozilo, marke "BMW X 5".
 
Policijski službenici na terenu preduzimaju sve mere i radnje u cilju pronalaska izvršioca ovog krivičnog dela, navodi MUP.
Kako RTS saznaje vozač automobila podlegao je povredama po prijemu u bolnicu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Dvoje povređeno u eksploziji vozila u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Sep.2020

U Ulici Omladinskih brigada u beogradskom naselju Novi Beograd, oko 12 sati i 15 minuta došlo je do eksplozije vozila u pokretu, pri čemu su povređene dve osobe, izjavio je načelnika Policijske uprave za grad Beograd Milan Stanić, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije. U...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Preminuo Strahinja Stojanović koji je danas teško povredjen u eksploziji džipa

Izvor: Beta, 13.Sep.2020

Strahinja Stojanović, koji je bio teško povredjen danas oko podne u eksploziji džipa u ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu preminuo je u Urgentnom centru.Kako prenosi portal Nova.rs, on je bio primljen u bolnicu u teškom stanju, da bi dva sata kasnije – umro.Sa Stojanovićem je u džipu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.