Preminuo Strahinja Stojanović koji je danas teško povređen u eksploziji džipa

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Sep.2020, 13:54

Preminuo Strahinja Stojanović koji je danas teško povređen u eksploziji džipa

Strahinja Stojanović, koji je bio teško povređen danas oko podne u eksploziji džipa u ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu preminuo je u Urgentnom centru.

Kako prenosi portal Nova.rs, on je bio primljen u bolnicu u teškom stanju, da bi dva sata kasnije – umro.

Sa Stojanovićem je u džipu "BMW X5" bila Kolumbijka Sonja Suarez Gomez, koja je, takođe, prebačena u Urgentni centar.

Kako je objavio N1, Strahinja Stojanović je bio svedok na suđenju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole.

On je više puta osuđivan, a pre dve godine je izašao iz zatvora.

Eksplodirao automobil na Novom Beogradu, teško povređen muškarac

Načelnik Policijske uprave za grad Beograd Milan Stanić saopštio je da su danas oko 12.15 časova U Ulici Omladinskih brigada u Novom Beogradu dve osobe povređene kada je eksplodirao automobil u kom su se vozili.

"U pitanju je putničko motorno vozilo, marke "BMW X 5". Na lice mesta su upućene policijske patrole", navodi se u saopštenju MUP.

Uviđaj je u toku, dodaje se u policijskom saopštenju, a policijski službenici na terenu preduzimaju sve mere i radnje u cilju pronalaska izvršioca ovog krivičnog dela.

Kako je objavio N1, jedan od povređenih je Strahinja Stojanović koji je bio svedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole.

On je više puta osuđivan, a pre dve godine je izašao iz zatvora.

N1 navodi da je Stojanović zadobio teške povrede i lekari se bore za njegov život.

Trenutno je smešten na odeljenju reanimacije, a prema prvim podacima, u eksploziji automobila u pokretu, izgubio je obe noge.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.