DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD BOGATIĆA: Vraćali se sa svadbe, pa se zakucali BMW-om u drvo, tinejdžerka (18) vozila bez dozvole! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 15:22

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD BOGATIĆA: Vraćali se sa svadbe, pa se zakucali BMW-om u drvo, tinejdžerka (18) vozila bez dozvole! (FOTO/VIDEO)

Jeziva scena na mestu tragedije

Muškarac (48) iz okoline Bogatića poginuo je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je njegova ćerka (18) bez vozačke dozvole upravljala vozilom "BMW 3" nakon što su se vraćali sa svadbe, saznaje Kurir.

Nezgoda se dogodila oko tri sata ujutru na putu Bogatić - Crna Bara kada je automobil u krivini iz još neutvrđenih razloga sleteo sa puta i udario u drvo.

- Njih dvoje su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na veselju, tačnije na jednoj svadbi u Bogatoiću i navodno je malo više popio pa je dao svojoj ćerki da vozi nazad do kuće jer je deonica od restorana do njihove porodične kuće mala - kažu komšije sela kod Bogatića za Kurir i dodaju:

- To navodno nije prvi put da devojka vozi, i poginuli je imao poverenja u nju zato joj je i dao volan u ruke, iako nema papir za to. Verovatno je malo brže ušla u krivinu i izgubila je kontrolu nad vozilom i sletela s puta i direktno se zakucala u drvo. Auto je od siline udarca na prednjem delu potpuno smrskan.

Kako su nam dalje objasnile komšije ove porodice, nadaju se da će devojčica preživeti pošto je od zadobijenih povreda u udesu upala u komu.

- Supruga je van sebe kada je saznala šta se dogodilo, kao i njene druge dve ćerke koje nisu bile sa njima na prolavi kobne večeri - kažu oni i dodaju da je nesrećni čovek na licu mesta poginuo, a da je kolima Hitne pomoći prevezena povređena tinejdžerka - kažu i dodaju:

- Jako nam je žao što su doživeli ovu tragediju, jer su oni jedna divna, vredna i poštena porodica koja se bori da svoje tri ćerke izvede na pravi put. Svi idu u nadnicu i rade, pa čak i ta malena koja je vozila kola, beru jabuke, maline, ma sve rade i bore se.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.