BMW želi da gradi superautomobil ali su resursi kompanije ograničeni

Izvor: Moto.rs, 19.Okt.2014, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW želi da gradi superautomobil ali su resursi kompanije ograničeni

Šef razvoja proizvoda pri BMW M GmbH odeljenju Carsten Priest je otkrio da postoji snažna želja u okviru ove kompanije da gradi konkurenta modelima Audi R8 bili Mercedes-AMG GT.

On je rekao da je kompanija otvorena za ideju superautomobila ali da su problem resursi. Kako je objasnio ovaj rukovodilac kompanija ima više ideja nego što budžet to >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << dozvoljava i mora da se vidi koji su prioriteti pa će se onda odlučiti šta dalje. Uprkos tome što je Priest indirektno rekao da kompanija neće graditi superautomobil, on je rekao da ta ideja nije kompletno odbačena ali da trenutno ne postoje uslovi.

foto © BMW
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.