BMW definitivno otkriva novu trojku 2. oktobra

Izvor: B92, 26.Sep.2018, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW definitivno otkriva novu "trojku" 2. oktobra

Nova generacije BMW-ove Serije 3 imaće premijeru na sajmu automobila u Parizu.

Jedan od najvažnijih model u gami nemačkog proizvođača biće predstavljen najpre predstavnicima medija, 2. oktobra, da bi dva dana kasnije mogli da ga vide i posetioci auto-salona u glavnom gradu Francuske.

Mada se i ranije spekulisalo da će nova Serija 3 debitovati u Parizu, BMW je do danas krio zvaničan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << datum premijere, a u nedavnom saopštenju povodom nastupa na ovoj sajamskoj manifestaciji nije je spomenuo među najavljenim premijerama.

Osim najave o zvaničnom predstavljanju automobila, nisu otkriveni novi detalji od automobilu, ali očekuje se da će u Parizu biti izložena verzija M340i sa 360-370 ks i pogonom na sva 4 točka.

Ranije je saopšteno da će nova Serija 3 imati bolje aerodinamičke karakteristike u odnosu na aktuelni model zahvaljujući smanjenom koeficijentu otpora vazduha (0,23), dok će masa vozila biti manja i do 55 kg, u zavisnosti od verzije.

Osim nove "trojke", na pariskom auto-salonu publika će moći da vidi još 4 premijere nemačkog proizvođača - novi BMW Z4, BMW Serije 8 Coupe, novi BMW X5 i BMW M5 Competition.

Sajam za posetioce traje 4-14. oktobra.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi BMW Serije 3 će biti predstavljen 2. oktobra

Izvor: AutoBlog, 26.Sep.2018

BMW će novu Seriju 3 predstaviti 2. oktobra, a kompanija je objavila još nekoliko teasera. Prvi teaser sedme generacije Serije 3 (G20) se pojavio na internetu pre sedam dana, a onda je BMW objavio još nekoliko. Teaseri najavljuju dolazak sportskog sedana koji će svetsku premijeru doživeti 2. oktobra...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.