Премијерно представљен нови модел BMW X2

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Nov.2023, 08:15

Премијерно представљен нови модел BMW X2

Нови модел BMW X2 представљен је данас премијерно у тржном центру „Галерија“, а реч је о возилу „BMW iX2 30е“ са два електро мотора и 330 коњских снага. FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ Алекса Ђуровић из „BMW Genius“ је објаснио да се један >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << електрични мотор на „BMW iX2 30е“ налази на предњој страни, а други на задњој страни аутомобила.
Он је рекао да је аутомобил у купе форми са светлима модерног дизајна.
„Једна од најзначајнијих карактеристика новог BMW-а је његова предња маска која сада, по први пут има ‘iconic glow‘ светлеће елементе. Сами фарови су у 3Д технологији“, истакао је Ђуровић.
Додао је да су фелне по први пут величине 21 инча на моделу X2.
„Кваке су интегрисане у каросерију, што доноси модеран изглед и бољу аеродинамику. У ентеријеру можемо видети два екрана који су спојени у једну целину и по први пут премијерно приказују оперативни систем 9.0“, рекао је Ђуровић.
Према његовим речима, возачу је омогућена лакша персонализација путем система „connect and drive„, а између возача и сувозача се налази “лутајућа конзола“ са селектором за брзине.
Ђуровић је најавио да следеће године долази верзија аутомобила „BMW iX2 20е“, која ће имати предњи погон.
„Поред електро верзије ускоро добијамо и класичне и дизел верзије са добро познатим BMW моторима. Овај аутомобил може имати панораму која је до 60 одсто већа него код претходне генерације“, навео је Ђуровић.
ПР компаније BMW Душица Јовановић указала је да је нови модел BMW X2 по својим карактеристикама позициониран за класу више, као и по свом атрактивном изгледу.
Osnivač Alibabe Džek Ma podržao biznis sa prodajom upakovane hrane

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Премијерно представљен нови модел BMW X2 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.