Audi R8 e-tron concept : prve slike

Izvor: AutoBlog, 15.Sep.2009, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi R8 e-tron concept : prve slike

Audi je prošle nedelje najavio da će 15. septembra na Salonu automobila u Frankfurtu premijeru na njihovom izložbenom prostoru doživeti i jedan automobil na elektropogon, a evo i prvih zvaničnih fotografija tog modela, nazvanog e-tron concept.Baza je naravno sportski model R8, mada su iz Audija ranije nekoliko puta zvanično saopštavali da Audi R8 na elektropogon uopšte nije u njihovom planu. U svakom slučaju, e-tron concept je Audijev odgovor na Mercedes SLS eDrive i BMW-ov hibridni Vision EfficientDynamics concept (oba premijeru imaju takođe u Frankfurtu), a karakteriše ga i izmenjen......
Pogledaj vesti o: BMW,   Mercedes Benz

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Lamborghini Reventon Roadster

Izvor: AutoBrief.com, 18.Sep.2009, 04:30

Nedavne priče da bi italijanski "Lamborgini" uskoro trebalo da zvanično promoviše i Reventon bez krova su se pokazale tačnim. Reventon Roadster je svoju globalnu premijeru doživeo na Salonu automobila u Frankfurtu, tačno dve godine posle promocije ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.