ANDONOV NA METI Na automobil brata POZNATOG REPERA bačen Molotovljev koktel

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2019, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANDONOV NA METI Na automobil brata POZNATOG REPERA bačen Molotovljev koktel

Nepoznati muškarac zapalio je automobil marke "BMW" koji je u vlasništvu Igora Andonova -  rođenog brata poznatog repera Dalibora Andonova Grua. 

Paljenje automobila desilo se u noći između četvrtka i petka na parkingu ispred zgrade u kojoj Igor Andonov živi na Zvezdari. Osoba za kojom policija traga najverovatnije je razbila prozor automobila i kroz njega ubacila Molotovljev koktel.

- Posle eksplozije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << buknula je vatra za nekoliko sekundi i praktično je izgoreo ceo automobil. Dokazi ukazuju da je auto namerno zapaljen. Isključena je mogućnost da se sam zapalio to jest da su u pitanju instalacije ili nešto slično - kaže izvor iz istrage.

Policija je juče pokušala skupljala tragove koje je piroman ostavio oko automobila, ali i snimke sa sigurnosnih kamera okolnih zgrada.

Igor Andonov je bio u centru pažnje i u aferi "kantrimen".

Policija ga je saslušavala dok je tragala za automobilom koji je na Brankovom mostu pregazio Luku Jovanovića. Tada su u policiju pozvani svi registrovani vozači "kantrimena".

- Tada je saslušan, međutim, utvrđeno je da njegov auto nije učestvovao u toj nesreći - objašnjava izvor iz istrage.

- U požaru koji je buknuo posle eksplozije niko nije nastradao, ali je pričinjena šteta ogromna jer od BMW praktično nije ostalo ništa. Plamen je zahvatio motor koji je bio parkiran pored i zgradu, ali je na sreću brzo ugašen - dodaje izvor iz istrage.

Motiv napada se još utvrđuje.

-  Paljenje automobila uglavnom predstavlja opomenu. Jedan pravac istrage zasad ide ka poslovima kojima se Andonov bavio. Prema informacijama koje imamo Andonov nije dobijao pretnje niti ih je prijavljivao policiji - dodaje izvor iz istrage.

Brat poznatog repera se navodno bavi gradnjom i ne eksponira se u javnosti. Komšije iz zgrade ispred koje mu je na Zvezdari zapaljen automobil kažu da ga ne viđaju često, ali da ga ne poznaju kao problematičnog.

- Čuo sam eksploziju i potom video vatru i dim. Nekoliko ljudi je istrčalo napolje, ali šta se dogodilo nismo videli. U prvom trenutku delovalo je strašno. Sve se dogodilo oko jedan sat iza ponoći. Plamen je bio ogroman. Dim nam je napunio stan - kaže jedan od komšija Igora Andonova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.