17.04.2015 ::: Novi BMW serije 7 (2016) - prva fotografija instrument table

Izvor: AutoMagazin, 17.Apr.2015, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

17.04.2015 ::: Novi BMW serije 7 (2016) - prva fotografija instrument table

Nova generacija modela BMW serije 7 testira se u realnim uslovima. Najnovija špijunska fotografija otkriva nam instrument tablu, za mnoge iznenađujućeg izgleda, koja kombinuje klasičnu analognu tehnologiju sa digitalnom...

Pogledajte vest: BOMBA!!! BMW 7 (2016) bez maske - prve fotografije.

Analogni deo instrument table nalazi se u levom delu i pokriva >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << brzinu od 0 do 210 km/h, kao i u desnom delu, gde pokriva deo pokazivača broja obrtaja motora. Centralni deo instrument table je potpuno digitalizovan.

reklama

Na fotografiji možemo videti, da je instrument tabla crvene boje, što znači da se automobil nalazi u režimu vožnje Sport.

Nova generacija modela BWM 7 biće predstavljena u drugoj polovini tekuće godine, konkretno na autosalonu u Frankfurtu 2015.

Foto: Bimmer Today

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.