Vozač automobila poginuo, vozač kamiona spasen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2016, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač automobila poginuo, vozač kamiona spasen

Na autoputu Niš-Beograd kod Velike Plane jutros oko 9,15 časova se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo vozač, javljaju beogradski mediji.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, automobil marke "volvo" kretao se suprotnom trakom na autoputu, kada se sudario sa teretnim vozilom, prenosi "Blic".

Nakon sudara, automobil se zapalio, a za sada nepoznat vozač preminuo je na licu mesta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Saobraćaj u kolovoznoj traci prema Beogradu se odvija usporeno.

Vozača kamiona su, uz pomoć zdravstvenih radnika, uspeli da spasu pripadnici Žandarmerije, koji su se vraćali iz Kopnene zone bezbednosti.

Poručnik Slavko Raičević koji je učestvovao u spasavanju kaže za RTS da osoba iz putničkog vozila nije davala znake života.

"Kamion je sleteo sa nadvožnjaka, sa visine od 10-15 metara. Vozač je davao znake života i uz pomoć zdravstvenih radnika iz Velike Plane smo ga izvukli iz kabine. On je transportovan u Smederevsku Palanku", rekao je poručnik Raičević.

Mesto nesreće je obezbeđeno, a pripadnici Žandarmerije su ugasili vatru nakon što se putničko vozilo zapalilo.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poginuo vozač kod Velike Plane

Izvor: Beta, 10.Apr.2016

U saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Niš kod Velike Plane poginuo je vozač putničkog vozila, rečeno je danas agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).Sudara putničkog vozila i kamiona dogodio se oko 9.15.Pripadnici Žandarmerije, koji su se vraćali sa zadatka, iz kabine kamiona...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.