Teška saobraćajna nesreća kod Vrčina, poginula jedna osoba

Izvor: N1 televizija, 13.Avg.2017, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška saobraćajna nesreća kod Vrčina, poginula jedna osoba

U saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš kod Vrčina jutros oko 5 sati poginula je jedna osoba, a četvoro je povređeno.

U udesu su učestvovali autobus i pet putničkih automobila, a deonica autoputa ka Beogradu zbog uviđaja bila je zatvorena za saobraćaj, javio je RTS.

Hitna pomoć prevezla je četiri osobe u Urgentni >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << centar u Beogradu.

Dežurni lekar Ivan Stojmirov rekao je da još nije utvrđen stepen povreda četiri osobe koje su zbrinute u toj ustanovi, ali da najverovatnije nisu životno ugroženi.

Do nesreće je došlo kod skretanja za Mali Požarevac, kod Begaljičkog brda.

Zbog obustavljanja saobraćaja na autoputu formirale su se kilometarske kolone. Sаobrаćаj ka Beogradu odvija se levom trаkom autoputa, saopšteno je iz JP "Putevi Srbije".

U saopštenju se navodi da se nа nаplаtnoj stаnici Mаli Požаrevаc vozila zadržavaju 15 minutа, dok nа ostаlim nаplаtnim stаnicаmа nemа zаdržаvаnjа.

pic.twitter.com/5gMgTPOfZI

pic.twitter.com/fBMsXkWzxa

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Saobraćajna nesreća na autoputu kod Vrčina

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Avg.2017

U saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš kod Vrčina jutros oko 5.00 poginula je najmanje jedna osoba, a četvoro je povređeno...U udesu su učestvovali autobus i pet putničkih automobila, a deonica autoputa ka Beogradu zbog uviđaja bila je zatvorena za saobraćaj, javio je RTS...Hitna...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.