TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA AUTO-PUTU NIŠ-BEOGRAD! Ima povređenih, drugi vozači ih izvlačili iz smrskanih automobila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 23:57

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA AUTO-PUTU NIŠ-BEOGRAD! Ima povređenih, drugi vozači ih izvlačili iz smrskanih automobila!

Dvoje teško povređenih izvučeno je iz automobila i spušteni su na asfalt kod kola

Na autoputu Niš - Beograd u blizini Mihajlovca večeras je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je povrede zadobilo najmanje dvoje ljudi.

Kako Telegraf.rs saznaje u nesreći su učestvovala dva putnička vozila, jedno nemačkih, drugo registraskih oznaka Velike Plane.Nesreća se dogodila nešto nakon 23 sata.

Kako Telegraf.rs saznaje, pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povređenima pružili su građani koji su se zadesili na autoputu. Dvoje teško povređenih izvučeno je iz automobila i spušteni su na asfalt kod kola. Policija je na licu mesta, čeka se dolazak ekipe Hitne pomoći.

U ovom trenutku nije poznato kako je došlo do nesreće.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.