TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD NIŠA: Autobus sleteo sa auto-puta, više POVREĐENIH

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2023, 11:02

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD NIŠA: Autobus sleteo sa auto-puta, više POVREĐENIH

Istraga je u toku...

Petoro ljudi povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na autoputu Beograd-Niš u visini sela Katun.

Kako se saznaje, trojica muškaraca i dve žene, koji su zadobili povrede, bili su putnici u autobusu nemačkih registarskih tablica koji je sleteo s kolovoza.

Svo petoro Hitna pomoć je prevezla do Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu.

Saobraćaj se obavljao usporeno zbog obavljanja uviđaja a potpuno je normalizovan u 4.30 sati. Obavešteno je nadležno tužilaštvo, uzrok nesreće se utvrđuje
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEVOJKA (20) U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI Ovo je stanje povređenih iz autobusa koji je sleteo sa auto-puta Beograd-Niš

Izvor: Blic, 23.Dec.2023

U sletanju autobusa kod Aleksinca, u kojem je povređeno pet putnika, jedna putnica zadobila je veoma teške povrede opasne po život.

Nastavak na Blic...

Evo kako izgleda autobus u kojem je POVREĐENO PETORO PUTNIKA nakon prevrtanja na auto-putu ka Nišu, jedna devojka se I DALJE BORI ZA ŽIVOT (VIDEO)

Izvor: Blic, 23.Dec.2023

Autobus je sleteo sa kolovoza sinoć oko 23b časa i prevrnuo se na levi bok pa je uz pomoć teške mehanizacije za šlepanje kamiona i autobusa, ponovo podignut na točkove. Kako se vidi na snimku, deo bankine je iskidan a stakla na desnoj strani su ostala cela. Povređeni putnici su se verovatno nalazili...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.