TESKA NESRECA KOD VRCINA Automobil sleteo s puta poginula troclana porodica

Izvor: medio.rs, 05.Jan.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TESKA NESRECA KOD VRCINA Automobil sleteo s puta poginula troclana porodica

Nesreća se dogodila na autoputu Beograd - Niš. Živote su izgubili otac (62), sin (28) koji je vozio, i njegova majka (64)

U saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd – Niš kod skretanja zaVrčin, poginula su tri člana porodice Denkić iz Soko Banje. Oni su bili u “opel korsi” zaječarskih registarskih tablica >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << koji je vozio muškarac (28).

U kolima su bili njegov otac (62) i majka (64), a nesreća se dogodila kada je automobil iz neutvrđenih razloga sleteo s puta, preleteo zaštitnu ogradu, udario u betonski ispust i prevrnuo na krov.

Foto: Telegraf

Na mestu nesreće stradalo je svo troje ljudi, a intervenisali su vatrogasci, hitna pomoć i saobraćajna policija.

Uviđaj je obavljen u prisustvu dežurnogjavnog tužioca, a olupila “opela” odneta je na vanredni tehnički pregled, dok su tela nastradalih na obdukciji.

Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti ove nesreće sa tragičnim posledicama.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.