Sudar na autoputu Beograd-Niš, ima povređenih

Izvor: Blic, 16.Apr.2017, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar na autoputu Beograd-Niš, ima povređenih

Na auto-putu Beograd-Niš u smeru ka glavnom gradu, u blizini stare naplatne rampe kod Bubanj potoka, oko 20 sati došlo je do sudara vozila u kome je nekoliko lica zadobilo povrede.

- Ekipe Hitne pomoći su odmah izašle na lice mesta i povređeni se trenutno prevoze na Uregntni centar. Još uvek nemamo informacije koliko je ljudi povređeno niti koliko su njihove povrede kritične - rekli su nam iz Hitne pomoći.

Zbog sudara su se na ovoj deonici stvorile kilometarske kolone.

- Čekanja i zastoji traju dugo, što zbog sudara, što zbog velikog broja vozila kojima se građani već večeras vraćaju u Beograd posel praznika - potvrdili su iz AMSS-a.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sudar na autoputu Beograd-Niš, povređena jedna osoba

Izvor: Blic, 16.Apr.2017

Na auto-putu Beograd-Niš u smeru ka glavnom gradu, u blizini stare naplatne rampe kod Bubanj potoka, oko 20 sati došlo je do sudara vozila u kome je jedna osoba zadobila povrede i kolima Hitne prevezena u Urgenti centar,..Zbog sudara su se na ovoj deonici stvorile kilometarske kolone...- Čekanja i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.