Pojačan saobraćaj zbog jubileja Milanskog edikta

Izvor: B92, 17.Maj.2013, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj zbog jubileja Milanskog edikta

"Putevi Srbije" u subotu 18. maja očekuju pojačan intezitet saobraćaja na naplatnoj stanici Požarevac, na autoputu Beograd - Niš, zbog manifestacije povodom obeležavanja 17 vekova od donošenja Milanskog edikta.

Iz tog preduzeća apeluju na učesnike u saobraćaju da pored naplatne stanice Požarevac koriste i naplatnu stanicu Smederevo – Kovin, koja se nalazi udaljena 1 km pre isključenja sa autoputa, odakle se takođe može lako doći do Požarevca. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Sektor naplate putarine intenziviraće rad u smenama na naplatnim stanicama i povećati broj dežurnih radnika kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila. Vrlo je značajno da vozači pripreme tačan iznos novca za plaćanje putarine, jer se na ovaj način sprečava zastoj i ubrzava prolazak vozila kroz naplatne stanice.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.