Normalizovan saobraćaj na autoputu Beograd-Niš

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2016, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Normalizovan saobraćaj na autoputu Beograd-Niš

Saobraćaj na autoputu Beograd-Niš, kod Malog Požarevca normalizovan je i saobraćaj se odvija nesmetano, saopštili su "Putevi Srbije".

Na autoputu kod Malog Požarevca u smeru ka Nišu bila je otvorena samo jedna traka, dok je su u suprotnom smetu bile otvorene obe trake.

Kolona duga pet kilometara stvorila se na autoputu Beograd-Niš kod Begaljičkog brda, na smeru ka Nišu, zbog udesa u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kojem se sinoć iz teretnog vozila prosulo brašno, javio je Blic na internet stranici.

AMS je saopštio ranije danas da je zbog udesa kod Malog Požarevca, za saobraćaj otvorena jedna traka autoputa iz smera Beograda ka Nišu dok se u suprotnom smeru saobraćaj odvija u dve trake.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putevi Srbije: Normalizovan saobraćaj na autoputu Beograd-Niš

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Okt.2016

Saobraćaj na autoputu Beograd-Niš, kod Malog Požarevca normalizovan je i saobraćaj se odvija nesmetano, saopštili su "Putevi Srbije"...Na autoputu kod Malog Požarevca u smeru ka Nišu bila je otvorena samo jedna traka, dok je su u suprotnom smetu bile otvorene obe trake...Kako je javio Blic na...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.