KOLONA OD 5 KILOMETARA NA AUTOPUTU BEOGRAD – NIŠ: Razlog zastoja ZAISTA ZA NE POVEROVATI! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Okt.2016, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLONA OD 5 KILOMETARA NA AUTOPUTU BEOGRAD – NIŠ: Razlog zastoja ZAISTA ZA NE POVEROVATI! (FOTO)

Kolona duga pet kilometara stvorila se na autoputu Beograd-Niš kod Begaljičkog brda, na smeru ka Nišu, zbog udesa u kojem se sinoć iz teretnog vozila prosulo brašno.

Kako je saopšteno iz AMSS čišćenje prosutog brašna predstavlja problem, tako da je rad na tome još u toku. AMS je saopštio ranije danas da je zbog udesa kod Malog Požarevca, za saobraćaj otvorena jedna traka >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << autoputa iz smera Beograda ka Nišu dok se u suprotnom smeru saobraćaj odvija u dve trake.

AMSS je u saopštenju naveo i da se uskoro očekuje potpuna normalizacija saobraćaja na autoputu.

Od Begaljickog brda do Mladenovca...minimum pic.twitter.com/nCn8xhE4Qy

— Dejan Mijajlovic (@dejan1970jande) 01. октобар 2016.

(Telegraf.rs / Beta)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Normalizovan saobraćaj kod Malog Požarevca

Izvor: Beta, 01.Okt.2016

Saobraćaj na autoputu Beograd-Niš, kod Malog Požarevca normalizovan je i saobraćaj se odvija nesmetano, saopštili su "Putevi Srbije".Na autoputu kod Malog Požarevca u smeru ka Nišu bila je otvorena samo jedna traka, dok je su u suprotnom smetu bile otvorene obe trake.Kako je javio Blic na svom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.