DVE SAOBRAĆAJKE NA GOTOVO ISTOM MESTU! Dogodio se još jedan SUDAR na autoputu Beograd-Niš na samo 20 METARA od prethodnog (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 20:46

DVE SAOBRAĆAJKE NA GOTOVO ISTOM MESTU! Dogodio se još jedan SUDAR na autoputu Beograd-Niš na samo 20 METARA od prethodnog (FOTO)

Još uvek nije poznat uzrok

Još jedna saobraćajna nesreća dogodila se večeras na Begaljičkom brdu, na autoputu Beograd-Niš, u smeru ka Beogradu.

Nezgoda se dogodila na samo 20 metara od udesa koji se na isto mestu dogodio danas u 17 časova.

Kako se može videti na fotografijama, u udesu se učestvovala dva putnička vozila, a na jednom autu vidno je oštećen zadnji deo.

Nije poznato kako je došlo do ove nesreće, ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li ima povređenih.

A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Policija je na licu mesta.

Podsećamo, danas oko 17 časova došlo je do saobraćajne nesreće kod Begaljičkog brda u smeru ka Beogradu, kada su se sudarila dva putnička automobila, saznaje se.

Izvor: Srbija Danas/Blic/Milena Stojković/Prenela: T.M.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JUTARNJI ŠPIC U BEOGRADU Pas izazvao lančani sudar, kolaps na auto-putu, kritično na mostovima, evo gde su najveće gužve (FOTO)

Izvor: Blic, 11.Mar.2024, 09:50

Kao i svakog ponedeljka ujutru Beograđane su dočekale gužve na gotovo svim važnijim saobraćajnicama u prestonici. Najviše vozila ima, naravno, na Gazeli i autoputu u smeru ka Novom Beogradu, ali je i kolaps i ka Nišu jer je došlo do lančanog sudara kod Mokroluškog brda, navodno zbog izletanja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.