DEVOJCI (20) SE I DALJE BORE ZA ŽIVOT! Već treći dan u komi, bila u autobusu koji je sleteo na autoputu Beograd-Niš

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2023, 12:21

DEVOJCI (20) SE I DALJE BORE ZA ŽIVOT! Već treći dan u komi, bila u autobusu koji je sleteo na autoputu Beograd-Niš

Ostali povređeni putnici su bili stabilni.

Devojka S (20) koja je teško povređena u subotu u sletanju autobusa na auto-putu Beograd Niš kod Katuna i dalje je u jako teškom opštem stanju i lekari se bore za njen život.

Ona je zadobila teške povrede grudnog koša, obe potkolenice, oba stopala, leve butne kosti i povrede glave.

- Pacijentkinja je u jako teškom opštem stanju. Nalazi se u komi i priključena je na mašinu za disanje - kažu u UKC Niš.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
S obzirom na to da je odmah posle udesa zbog težine povreda bila životno ugrožena, ona je iste noći operisana i posle višečasovnog operativnog zahvata u kome je učestvovao multidisciplinarni tim lekara i osoblja UKC, smeštena u intenzivnu negu Klinike za anesteziju.

- Pacijent (23) nakon dijagnostike je stabilan, opserviran u hirurškoj intervenciji UC UKC Niš. Pacijentkinja (29) nakon dijagnostike stabilna, opservirana u hirurškoj intervenciji. Pacijent (63) sa manjim posekotinama od stakla, upućen na dalje preglede oftalmologu.

Pacijent (45) nakon dijagnostike stabilan, sa manjim posekotinama opserviran u hirurškoj intervenciji - rečeno je u UKC Niš posle udesa.

Podsetimo, saobraćajna nesreća se dogodila u subotu uveče na auto-putu Beograd - Niš.

(Srbija Danas/Blic)
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVO LESKOVAC NE PAMTI! Mladić pokušao da izvrši samoubistvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2023

Naneo sebi više uboda nožem i ozbiljno se povredio..Mladić iz okoline Leskovca pokušao je da izvrši samoubistvo kada je sam sebi naneo skoro 20 uboda kuhinjskim nožem u predelu vrata i grudnog koša, prenosi Kurir...Kako je rečeno, on je u jako teškom stanju prebačen za Niš..- Njegov pratilac...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.