Beograd dobija Delta planet (FOTO)

Izvor: S media, 16.Maj.2012, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd dobija Delta planet (FOTO)

Šoping mol površine 200.000 metara kvadratnih nalaziće se na beogradskoj Autokomandi, na Koridoru 10, uz autoput u pravcu Niša, a otvaranje je planirano u jesen 2014. godine, najavila je potpredsednica holdinga Jelena Krstović.

Na izgradnji objekta biće angažovano oko 5.000 radnika iz velikog broja domaćih građevinskih firmi, a završetak šoping mola će omogućiti otvaranje više od 5.000 novih radnih mesta, rekla je ona.

Inđija, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nova šoping meka Balkana

Kako je istaknuto, Delta Planet će imati 250 lokala različitog sadržaja, a osim već postojećih očekuje se dolazak još najmanje 50 novih svetskih brendova na srpsko tržište. Šoping mol će imati i veliki hipermarket od 10.000 kvadratnih metara, kao i savremene sadržaje za zabavu, bioskop, sportske sadržaje, spa i velnes centar.

Krstović ja najavila da je u planu i izgradnja šoping mola u Bulevaru despota Stefana u Beogradu, kao i u drugim gradovima Srbije i u regionu. Delta Planet će, kako je istaknuto, biti građen po najsavremenijim ekološkim i tehnološkim standardima.

Bankama preti bankrot

Šta je oborilo cenu nafte?

Iftah Aloni za S media: Aviv Park Pančevo je doneo promene (FOTO)

Generalni direktor Delta ril estejta Vojislav Glavinić objasnio je da će objekat predstavljati prvi zeleni šoping mol koji u izgradnji i kasnijoj upotrebi primenjuje najsavremenije ekološke standarde i koristi obnovljive izvore energije, uz visoku energetsku efikasnost i punu kontrolu emisije štetnih gasova.

(Tanjug foto: deltaholding.rs)
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.