Želite Peugeot 9X8 u trkačkoj verziji? Nema problema, postoji samo JEDAN USLOV (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 21:47

Želite Peugeot 9X8 u trkačkoj verziji? Nema problema, postoji samo JEDAN USLOV (VIDEO)

Samo za "hrabre"

Postoji samo jedan "mali" uslov koji mora biti ispunjen da bi Pežo proizveo i isporučio vam verziju automobila Le Man. Iako drumska verzija modela nije preduslov za učešće na trci u Le Manu, neki su spremni za takvu ekskurziju i istovremeno gotov automobil nude na tržištu. Jedan od njih je Pežo, koji je spreman da ponudi putnu verziju automobila 9Ks8.

To je u intervjuu otkrila šefica Pežoa Linda Džekson i rekla šta je preduslov za kupovinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << automobila. Jedina stvar koju kupac treba da uradi je da preda blanko ček Pežou. Do sada je verovatno bilo zainteresovanih, ali nijedan dobrostojeći obožavatelj Pežoa nije bio spreman na tako veliki korak.

Ako ćete doći sa blanko čekom, uvek možemo da razgovaramo", rekao je Džekson za Top Gear. „To je jedna od onih stvari zbog kojih bi neko trebalo da dođe, zašto ne? Ali još niko nije došao“. Podsećanja radi, 9Ks8 pokreće hibridni pogon vođen 2.6 V6 motorom, koji na kraju proizvodi maksimalnih 952 KS. Drumska verzija lišena FIA propisa mogla bi da ponudi još snažniju vožnju, a time bi Pežo dodatno opravdao milionske investicije i hiljade radnih sati
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.