ZADALA JE DOMAĆI ZADATAK MUŠKARCIMA: Žena je isparkirala automobil iz nemoguće situacije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 14:04

ZADALA JE DOMAĆI ZADATAK MUŠKARCIMA: Žena je isparkirala automobil iz nemoguće situacije (VIDEO)

Video pregledan 17 miliona puta.

Za puno vozača paralelno parkiranje i isparkiravanje su noćna mora, posebno kada je parking mesto malo, ili su automobili ispred i iza isuviše blizu. Nedavno je na TikToku osvanuo snimak koji prikazuje majstoriju isparkiravanja iz jedne upravo takve situacije na delu.

Snimak je pregledan preko 17 miliona puta, a sasvim slučajno ga je zabeležila TikTok korinica Abi koja je scenu videla sa prozora svoje kancelarije. Video prikazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ženu koja je uspela da se isparkira, iako je izgledalo kao da je praktično "zarobljena" između dva automobila i jedva da je imala pet centimetara razmaka u odnosu na oba.

Svima nam se ovo bar jednom desilo - došli smo do svog automobila i otkrili da su drugi sebični vozači parkirali toliko blizu nas da je gotovo nemoguće izvući se. No, žena sa snimka bila je rešena da joj to ne pokvari planove; bez oklevanja uskočila je u svoj džip i otpočela seriju pomeranja napred-nazad.

Ona je na koncu svega uspela da se izvuče iz ove situacije, iako bi se malo ko usudio na ovakav manevar. TikTokeri su ovo prozvali "remek-delom" isparkiravanja, a mnogi tvrde da se ni u ludilu ne bi upustili u ovakav poduhvat.

"Ovo je impresivno, ja bih samo sela i plakala", "Pozvala bih šlep-službu i čekala da ih odnesu", "Trebalo je da udari nekog od ove dvoje, bez pardona", "Nije teško, samo spori pokreti i mnogo strpljenja", "Bez parking senzora ovo bi bilo nemoguće", "Ovo je najgori košmar svakog vozača", samo su neki od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.