Vijetnamac napravio drveni Cybertruck, odgovorio mu i Mask

Izvor: B92, 04.Dec.2023, 11:49

Vijetnamac napravio drveni Cybertruck, odgovorio mu i Mask

Jedan Vijetnamac je izradio drvenu umanjenu repliku Tesla Cybertrucka, a uz njega dodao i dečji Cyberquad. Što je najbolje, oba su potpuno funkcionalna i u voznom stanju.

Teslin Cybertruck ove nedelje će biti isporučen prvim kupcima, ali ovaj Vijetnamac je svoj primerak izradio sopstvenim rukama, koristeći samo metal i drvo, čime se pohvalio na YouTube kanalu ND-Woodworking Art, kao i na društvenim mrežama.

Drveni Cybertruck ima metalnu konstrukciju, ali većina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << karoserije načinjena je od drveta, kao i enterijer i sedišta. Kamionet je nešto manji od pravog modela, ali je u voznom stanju, pa čak ima i svetleći logo društvene mreže X na vratima.

Kao poseban dodatak, u prtljažniku je smešten maleni, takođe drveni, Cyberquad, pa ova kombinacija nudi zabavu za celu porodicu.

Nakon što je potrošio 100 dana na ovaj projekat, autor je preko X-a pokušao da dođe i do samog Ilona Maska, pa je napisao da bi mu bila čast da pokloni milijarderu svoj proizvod.

Mask je (a da li ste sumnjali) nedugo zatim i odgovorio: "Naravno, cenim to". Međutim, ne znamo da li je poklon zaista i dobio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.