Važno saopštenje saobraćajne policije: Kreće velika međunarodna akcija

Izvor: B92, 06.Avg.2023, 11:16

Važno saopštenje saobraćajne policije: Kreće velika međunarodna akcija

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova, od 7. do 14. avgusta, sprovodiće međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na kontrolu brzine kretanja vozila, piše Blic.

Tokom akcije koja se istovremeno sprovodi u 30 evropskih zemalja članica organizacije ROADPOL (mreža saobraćajnih policija Evrope), saobraćajna policija će angažovati sve raspoložive uređaje za merenje brzine kretanja - ručne radare, radare u sistemima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << video nadzora i uređaje za merenje brzine u vozilima bez obeležja policije, takozvanim presretačima, dok će na auto-putevima biti merena i prosečna brzina kretanja vozila korišćenjem proširenog i unapređenog sistema.

Takođe, određeni broj patrola snimaće brzinu kretanja bez zaustavljanja vozača, a vlasnici vozila koja budu snimljena u prekoračenju brzine dobiće na kućnu adresu poziv da se izjasne o identitetu osobe koja je učinila prekršaj.

Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom apeluje na sve vozače da poštuju ograničenje brzine kretanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja u narednih sedam dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2023, 08:21

Od danas pa sve do 14. avgusta, saobraćajna policija sprovodiće međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na kontrolu brzine kretanja vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.