UŠTEDITE NOVAC I VREME: Kako da sami zamenite SIJALICU na faru za samo PAR MINUTA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 06:42

UŠTEDITE NOVAC I VREME: Kako da sami zamenite SIJALICU na faru za samo PAR MINUTA?

Brzo i lako.

Verovatno vam se nekad desilo da vam "crkne" sijalica u faru i prvo što vam je palo na pamet je da zakažete zamenu kod svog automehaničara. Nema potrebe da trošite novac za "ruke" automehaničara, veoma je lako da to odradite i sami.

Prednji i zadnji farovi spadaju među ključne delove svakog vozila. Pored toga što omogućavaju vozaču da do željenje destinacije stigne što bezbednije, ujedno čine da vozilo bude uočljivo za druge vozače >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na putu. Iz tog razloga je važno da prevashodno prednja svetla uvek budu u funkciji, pored činjenice da vožnja sa pregorelim svetlom, predstavlja kršenje saobraćajnih propisa.

Zamena sijalica na prednjim farovima nije teška i može da se izvede u nekoliko jednostavnih koraka:

Da biste proverili da li ste sve dobro uradili, potrebno je da startujete vaš automobil i da upalite svetla. U slučaju da je sve urađeno kako treba, vaš far će ponovo zasijati punim sjajem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.