URNEBESNO: Reli vozač se zagledao u grudi gledateljke pa sleteo s puta  (FOTO+VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 11:10

URNEBESNO: Reli vozač se zagledao u grudi gledateljke pa sleteo s puta (FOTO+VIDEO)

Borio se za pobedu, a onda je izgubio koncentraciju i sleteo.

Ruski reli vozač je pokleknuo niskim strastima koje su ga koštale pobede. Vodio je u trci Petrovskaya Versta, a onda je u jednom trenutku nakratko izgubio kontrolu nad vozilom, prošao pravo kroz krivinu i zabio se u sneg.

A za grešku je kriva jedna gledateljka, očigledno strastvena navijačica nekog drugog vozača. Ona je, naime, pri prolasku Osmanova podigla majicu, što je vozaču odvuklo pogled i izbacilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga iz takta. Ukrala mu je pažnju dovoljno dugo da zakasni da pravilno reaguje u krivini pa je automobilom udario u sneg, piše Index.hr.

Izgubio je dragoceno vreme, što ga je koštalo pobede. Na kraju je završio na trećem mestu. Zanimljivo je da Osmanov nije nimalo ljut na gledateljku. Rekao je da ovo nije prvi put da mu se to dogodilo, ali je izgleda prvi put da je zbog toga sleteo s puta.

"Da smo se sreli kasnije, zajedno bismo se svemu tome dobro nasmejali", rekao je Osmanov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.