U SUSRET PRAZNICIMA: Uglavnom dobri uslovi za vožnju, ali budite strpljivi u saobraćaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 10:25

U SUSRET PRAZNICIMA: Uglavnom dobri uslovi za vožnju, ali budite strpljivi u saobraćaju

Izveštaj AMSS.

Poslednji radni dan u ovoj nedelji i početak prazničnih dana koji se spajaju sa vikendom mnogi će iskoristiti za putovanja. Dosta je i onih koji su već otputovali, jer su par dana godišnjeg odmora spojili sa prazničnim danima što će samo za nijansu ublažiti pojačan intenzitet saobraćaja koji nas sa popodnevnim satima očekuje na izlazima iz gradova, auto-putevima, glavnim putnim pravcima, a potom i na onim koji vode ka našim planinama, banjama i omiljenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mestima na kojima uobičajeno provodimo neradne dane.

Vozače očekuju promenljivi, ali uglavnom dobri uslovi za vožnju, međutim vožnja je uvek u satima pojačanog saobraćaja naporna, a tada se na mestima gde se vrše radovi na putu formiraju kolone vozila zbog kojih je prolazak sporiji, a na dužim relacijama stvara nervozu kod vozača.

Putovanja su vremenski uvek duža na početku, ali i na kraju prazničnih dana, zato za put isplanirajte više vremena, krenite ranije, ne žurite i budite strpljivi.

U cilju prolaska bez zadržavanja kroz naplatne stanice, iz JP "Putevi Srbije" preduzeli su sve neophodne da ubrzaju protok vozila, otvoreni su svikanali za naplatu, a povećan je i broj dežurnih radnika.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Uprave granične policije, na našim putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se AMSS; Evo gde su najveće gužve

Izvor: B92, 14.Feb.2024

U popodnevnim satima očekuje se pojačan saobraćaj na izlazima iz gradova, na auto-putevima i na putevima koji vode ka planinama i banjama, saopštio je AMSS..."Poslednji radni dan u ovoj nedelji i početak prazničnih dana koji se spaja sa vikendom mnogi će iskoristiti za putovanje, zato nas sa popodnevnim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.