U PONUDI NOVI PODBREND: Kineska kompanija Geely najavljuje nov GALAXY

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 14:30

U PONUDI NOVI PODBREND: Kineska kompanija Geely najavljuje nov GALAXY

Do 2025. godine u njegovoj gami će biti sedam modela.

Planirano je da Galaxy, koji je kineski gigant opisao kao "high-end elektrifikovanu seriju proizvoda", do 2025. godine ponudi sedam automobila, od čega četiri hibrida dugog dometa i tri potpuno električna vozila.

Nova paleta luksuznih modela će pokazati najnovije tehnologije ove kompanije, a sve je ranije ove godine počelo plug-in hibridnim SUV-om Galaxy L7.

Svi Galaxy PHEV modeli se baziraju na E-CMA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << platformi, koju je Geely razvio zajedno sa Volvoom i koja se već koristi za više modela, uključujući Lynk&Co 01, Polestar 2 i Volvo XC40 Recharge.

Sada je prikazana i plug-in hibridna limuzina L6, čija prodaja startuje ove jeseni.

PHEV limuzina uzima prototip Galaxy Light kao polaznu tačku, nasleđujući kinesku estetiku i integrišući Geely tehnološku snagu, tumačeći "estetiku talasanja" Geely dizajna u eri električnih vozila.

Kako se navodi u saopštenju, njegova spoljašnjost poprima brz izgled kao da je tigar spreman da juri. Za unutrašnjost, Galaxy L6 se bavi detaljima života, istražujući navike i emocionalne potrebe korisnika porodice, postižući negu iz više uglova gledanja, dodira i pokreta, donoseći korisnicima novi osećaj vrednosti "dizajna visokog kvaliteta".

Galaxy L6 je dugačak 4782 mm, širok 1875 mm, visok 1489 mm i ima međuosovinsko rastojanje od 2752 mm.

Pogonski sistem kombinuje 1,5 litarski turbo benzinac i elektromotor, a najveća brzina iznosi 235 km/h.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.