Tesla uvodi nove podsticaje u Kini

Izvor: AutoBlog, 02.Mar.2024, 18:01

Tesla uvodi nove podsticaje u Kini

Tesla je u petak predstavio nove podsticaje, uključujući subvencije osiguranja, kako bi pridobio potrošače na najvećem svetskom tržištu automobila, gde je američki div električnih vozila u dugotrajnom ratu cena protiv ukorenjenih rivala kao što je BYD.Kupci koji preuzmu postojeće zalihe limuzine Model 3 i SUV modela Model Y do kraja marta imaće pravo na podsticaje u vrednosti od najviše 34.600 juana (4.807,76 USD), navodi Tesla u objavi na svom Weibo računu. Među podsticajima je popust od 8.000 juana na proizvode osiguranja automobila u partnerstvu s Teslom i popust od 10.000 juana ako kupac odabere promenu boje. Tesla takođe nudi vremenski ograničene preferencijalne planove finansiranja koji mogu uštedeti do 16.600 juana...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Koliko nisko Tesla može da ide?

Izvor: B92, 02.Mar.2024

Tesla je u petak predstavio nove podsticaje, uključujući subvencije za osiguranje, kako bi pridobio potrošače na najvećem svetskom tržištu automobila - Kini.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.