Tesla ima proizvod za koji ni Ilon Mask ne zna

Izvor: B92, 10.Sep.2023, 13:46

Tesla ima proizvod za koji ni Ilon Mask ne zna

Kompanija Tesla je lansirala novi proizvod u Kini i ponudila ga u ograničenoj seriji.

Reč je o kašičici čiji oblik jako podseća na sajbertruk, pa je već nazvana „sajber kašika“, a nudi se u okviru ponude Mekdonaldsa u Kini.

Tokom promotivnog perioda biće ponuđeno 50.000 kašika, a zajedno sa futrolom će se naplaćivati po ne baš pristupačnoj ceni od 4 dolara. To je primetio Sojer Merit, koji je među prvima podelio informaciju na svom tviter profilu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ilon Mask je brzo reagovao tako što je napisao "fake news" i time stavio do znanja da misli da je to lažna vest.

Međutim, nakon što je Merrit podelio snimak ekrana sa Teslinog zvaničnog Veibo profila, Mask je ostao zadivljen. Istu kašičicu promovisao je McDonald's na mreži Šaohongšu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEVEROVATNO: Tesla ima proizvod za koji ni Ilon Mask ne zna (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2023

Kompanija Tesla je lansirala novi proizvod u Kini i ponudila ga u ograničenoj seriji...Reč je o kašičici čiji oblik jako podseća na sajbertruk, pa je već nazvana "sajber kašika", a nudi se u okviru ponude Mekdonaldsa u Kini...Tokom promotivnog perioda biće ponuđeno 50.000 kašika, a zajedno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.