TVR bi mogao da proizvodi sportski SUV u budućnosti

Izvor: Moto.rs, 27.Jul.2015, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TVR bi mogao da proizvodi sportski SUV u budućnosti

Izgleda da svaki proizvođač na svetu sada želi da ima SUV vozilo u svojoj liniji. Nakon što smo čuli takvu informaciju za Caterham, sada izgleda da i kompanija TVR ima takve planove.

Ovo je na Goodwood festivalu brzine otkrio novi predsednik ove kompanije Les Edgar. On je rekao da naredni automobil koji će ova kompanija predstaviti će imati V8 motor koji će biti smešten u šasiju koju će razviti Gordon Murray Design kompanija i da će biti spreman u naredne dve godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << />
Ako se ovaj model pokaže uspešnim onda bi kompanija mogla da razmotri gradnju SUV modela naglasio je ovaj rukovodilac. Ipak treba sačekati da se pojavi prvo najavljeni mali model koji bi koristio Gordon Murray Design šasiju odnosno Cosworth motor pa ćemo onda videti i sve ostalo.

foto © TVR

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

TVR bi mogao da ponudi i SUV

Izvor: AutoBlog, 27.Jul.2015

Izgleda da svaki proizvođač na svetu sada želi da ima SUV vozilo u svojoj liniji. Nakon što smo čuli takvu informaciju za Caterham, sada izgleda da i kompanija TVR ima takve planove. Ovo je otkrio novi predsednik ove kompanije Les Edgar, izjavivši da naredni automobil koji će ova kompanija predstaviti...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.