Studentkinja (27) prodala nevinost na aukciji: Nakon toga šokirala sve!

Izvor: Kurir, 08.Avg.2015, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studentkinja (27) prodala nevinost na aukciji: Nakon toga šokirala sve!

Mnogi su podržali Elizabet na ovom putu i nisu je osuđivali. Međutim, niko od njih nije ni slutio šta se u stvari krije iza ove priče

Devojka koja se predstavila kao Elizabet Rejn, o kojoj se nije znalo ništa sem da je 27-godišnja studentkinja medicine, odlučila je da proda nevinost kako bi platila sebi školovanje. Na internet aukciji je njena nevinost dostigla neverovatnih 801.000 dolara!

"Za slučaj da još uvek niste upućeni, ja sam senzualna, odličnog izgleda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << obrazovana i harizmatična Amerikanka. Da li sam vam spomenula da sam devica? Da, tako je: a sada sam donela smelu (ali ne i nepromišljenu) odluku da svoju nevinost prodam na aukciji. Nadam se da sam vas zaintrigirala", napisala je Elizabet na svom sajtu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.