Stavio je dva obična KARTONA ispod brisača i rešio NAJVEĆI zimski problem svakog vozača! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2019, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stavio je dva obična KARTONA ispod brisača i rešio NAJVEĆI zimski problem svakog vozača! (FOTO)

Jednostavno, a genijalno.

Vozači znaju kakva je muka kada ujutru treba strugati sneg i led sa automobila. Vozilu treba vremena da se zagreje, stakla su obično zamagljena, sve u svemu, mnogo komplikacija.

Čuveni voditelj Džeremi Klarkson odabrao 5 NAJBOLJIH AUTOMOBILA iz 2018! (VIDEO)

A čak i kad sve obave i spremni su da krenu, ispostavi se da su brisači čvrsto zaleđeni za vetrobran. Njima treba puno vremena da se odlede, a ako krenete da ih cimate, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << možete i da ih oštetite, i eto belaja.

Vozač sa ove fotografije se dosetio da stavi dva obična kartona ispod brisača, i tim jednostavnim potezom reši problem. Dakle, neka stara kutija vam se sigurno mota po kući. Stavite parče kartona ispod brisača i uštedite sebi 10, 15 minuta vremena i gubljenja živaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.