STANJE NA PUTEVIMA: Kolovozi mokri i klizavi, VOZITE PAŽLJIVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023, 11:29

STANJE NA PUTEVIMA: Kolovozi mokri i klizavi, VOZITE PAŽLJIVO!

Saopštio AMSS.

Magla se često pojavljuje iznenada, zbog toga na putevima pored reka i u kotlinama treba voziti oprezno, jer su i kolovozi na tim mestima klizavi, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Vozačima koji koriste puteve u planinskim predelima centralne, zapadne i istočne Srbije, vožnja može biti lakša, jer topliji dani donose bolju prohodnost puteva, mada ova premena vremena donosi opasnost od odrona i manjih nanosa zemlje na kolovoz.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << informacijama Uprave granične policije, teretna vozila na izlasku iz zemlje na Graničnom prelazu Batrovci čekaju osam sati.

Teretnjaci se na Šidu zadržavaju četiri sata, na Bezdanu i Gradini po tri, na Horgošu sat i po, a na Bogojevu, Bačkoj Palanci i Kelebiji po jedan sat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.