ŠOKANTAN VIDEO: Automobili pretrpeli ozbiljnu štetu nakon što su ih napali psi

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2023, 09:33

ŠOKANTAN VIDEO: Automobili pretrpeli ozbiljnu štetu nakon što su ih napali psi

Neočekivan sled događaja.

U toku tri noći, psi su prouzrokovali štetu na vozilima u jednom salonu, čija se vrednost procenjuje na nekoliko stotina hiljada dolara.

Nadzorne kamere postavljene u salonu automobila u Teksasu zabeležile su neobičan incident u kojem su dva psa nekoliko puta upala na njihov parking. Snimci prikazuju pse kako s prednjih delova automobila skidaju branike i druge dodatke. Ova neobična serija događaja dogodila se tri puta, rezultirajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ozbiljnim oštećenjima na pet vozila.

Menadžment salona izrazio je iznenađenje snagom pasa, ističući da nisu ni pomišljali da bi psi mogli prouzrokovati toliku štetu. Inicijalno, radnici su sumnjali da su vukovi odgovorni za uništavanje, ali video snimci s nadzornih kamera jasno su razjasnili misteriju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.