SAZNAJEMO! PRVE SLIKE, DOJAVE O BOMBAMA STIGLE U BG ŠKOLE: Roditeljima javljeno da decu u prvu smenu jutros ne dovode (FOTO)

Izvor: Kurir, 17.Maj.2023, 08:14

SAZNAJEMO! PRVE SLIKE, DOJAVE O BOMBAMA STIGLE U BG ŠKOLE: Roditeljima javljeno da decu u prvu smenu jutros ne dovode (FOTO)

Đaci Zemunske gimnazije još nisu ušli na nastavu u prepodnevnoj smeni, a isto je i u Prvoj beogradskoj u centru grada

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

DOJAVE O BOMBAMA U NAJMANJE TRI OSNOVNE ŠKOLE U BEOGRADU U samom centru grada i na Vidikovcu roditeljima poručeno da decu ne dovode!

Izvor: Pančevac-online.com, 17.Maj.2023

Roditeljima đaka u najmanje tri beogradske škole – u samom centru Beograda i na Vidikovcu jutros je, pre 7 časova, javljeno da decu ne dovode u prvu smenu zbog anonimnih dojava o bombama. Reč je o osnovnim školama Branko Ćopić na Vidikovcu i Starina Novak u Knez Danilovoj, u samom centru Beograda....

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.