Redizajnirana Fabia stiže u Srbiju bez dizelaša

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redizajnirana Fabia stiže u Srbiju bez dizelaša

Restilizovana Škoda Fabia u srpske prodajne salone stiže u septembru po početnoj ceni od 8.712 evra.

Zvanična promocija i predstavljanje osveženog modela Fabia održaće se u okviru manifestacije "Lady fair", 8. i 9. septembra ispred TC Ušće u Beogradu, najavili su iz kompanije AutoČačak, uvoznika i prodavca Škoda automobila.

Pred potencijalnim kupcima je širok spektar mogućnosti. Ponuda boja, paketa opreme, alu felni, sistema za komfor i bezbednost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sada je još bogatija.

Ipak, ono što ne mogu da izaberu je dizel pogonski agregat jer je ovo prvi automobil u ponudi Škode koji se neće proizvoditi sa ovim tipom motora.

Kada je reč o dizajnu, napred su promenjeni farovi i maska hladnjaka, dok su pozadi restilizovani branik i stop svetla, a kupcima su po prvi put u Fabiji dostupna LED prednja i zadnja svetla.

Ponuda alu felni kod hečbeka proširena je točkovima promera 18 inča.

Ponuda motora sastoji se od 4 trocilindarskia 1.0 litarska benzinca. Atmosferske MPI verzije dostupne su sa 60 ks (44 kW) i 75 ks (55 kW).

Tu su i dva TSI turbo benzinska agregata, koji osim turbo punjača imaju i sistem drirektnog ubrizgavanja goriva, a proizvode 95 ks (70 kW) i 110 ks (81 kW).

Snažnija verzija može da se naruči i sa opcionim DSG menjačem sa duplim kvačilom.

Cena redizajnirane Škode Fabia kreće se od 8.712 evra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.