Rage Yard je mesto gde uništavanje automobila predstavlja terapiju

Izvor: AutoBlog, 04.Dec.2020, 17:35

Rage Yard je mesto gde uništavanje automobila predstavlja terapiju

Ova godina je najviše zbog pandemije koronavirusa definitivno za zaborav te je potrebno učiniti sve kako bi se sačuvao zdrav razum. Neki će za relaksaciju izabrati šetnju, društvene mreže, streaming servise i slično, dok su drugima potrebne "ekstremnije metode". Jedna od njih je poseta Rage Yardu, koji predstavlja "terapiju" uništavanjem automobila. Terapija podrazumeva uništavanje automobila oružjem, a oni kojima ni to nije dovoljno mogu da odaberu čak i tenk Chieftain težak 56 tona. Radi se o istom modelu tenka koji se pojavio u filmu "Fast and Furious 6". Rage Yard se nalazi u Velikoj Britaniji, a u SAD-u postoji...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Rage Yard je mjesto gdje uništavanje automobila predstavlja terapiju

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2020, 15:11

Ova godina je najviše zbog pandemije virusa korona definitivno za zaborav te je potrebno učiniti sve kako bi se sačuvao zdrav razum.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.