RUŽICA OBAVILA NEZAPAMĆENU KUPOVINU? Ovaj auto je između 19 i 20 MILIONA - srpska javnost U ŠOKU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2017, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUŽICA OBAVILA NEZAPAMĆENU KUPOVINU? Ovaj auto je između 19 i 20 MILIONA - srpska javnost U ŠOKU (FOTO)

Au, Ružice...

Bivša učesnica "Parova" Ružica Veljković ne prestaje da šokira iz dana u dan, a poslednja fotografija izazvala je buru, oluju i gromove na društvenim mrežama, te su se mnogi zapitali: "Ružo, je li tvoj?"

Naime, Veljkovićeva se slikala pored Lamborginija Galjardo (Lamborghini Gallardo) i to su fanovi protumačili kao da je ga je ona sama kupila.

Mmmm njam njam 😍😋 #fantasy #car #white #tb #instagram #beautiful #lady #goodmood #perfect >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #day #fancy #inspiration #love

A post shared by ruzicaveljkovic (@ruzicaveljkovic) on May 25, 2017 at 1:59pm PDT

Ipak, veća je verovatnoća da nije njen, već da je tu samo za poziranje. Naravno, Ružica je sasvim sigurno skupila dovoljno novca ovih godina, pa ne bi začudilo i da je iskeširala za "kolica", koja inače koštaju oko 180.000 dolara tj. skoro 20 miliona dinara.

Utisak ostaje da Ružica i Lamborgini idu zajedno, jer su oboje izuzetni primerci lepote i estetike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.