RODITELJI, OBRATITE PAŽNJU: Evo čemu služi rupa za zadnjim vratima automobila

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 20:52

RODITELJI, OBRATITE PAŽNJU: Evo čemu služi rupa za zadnjim vratima automobila

Oprezno...
Mnogi automobili imaju funkcije koje se mogu otkriti samo uz pomoć priručnika za upotrebu. Jedna od njih je mala rupa na zadnjim vratima vozila sa pet vrata.
Ova mala rupa se nalazi na zadnjim vratima automobila sa pet vrata. Obično se nalazi iznad simbola deteta, što ukazuje na sigurnost dece koja ne mogu samostalno otvarati vrata vozila. Aktivira se umetanjem ključa automobila u plastični otvor iza rupe i okretanjem ulevo.
Kada se osigurač zaključa, trebalo bi da čujete škljoc. Za ponovno deaktiviranje jednostavno ponovo okrenite ključ udesno.
Novopečeni roditelji koji nikada ranije nisu koristili dečiju bravu možda nisu upoznati sa ovom skrivenom funkcijom. Umesto...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.