RADOVI NA PUTEVIMA: Evo u kojim pravcima vas očekuje OBUSTAVA saobraćaja, a i gde su radovi završeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 09:09

RADOVI NA PUTEVIMA: Evo u kojim pravcima vas očekuje OBUSTAVA saobraćaja, a i gde su radovi završeni

Izveštaj JP Putevi Srbije.

Kako javlja Javno Preduzeće "Putevi Srbije", završeni su radovi zbog kojih je na snazi bila obustava saobraćaja na deonici Žabalj - Šajkaš, u mestu Đurđevo i saobraćaj se sada odvija normalno.

Saobraćaj je ponovo uspostavljen i prema Ražnju, Paraćinu i Ćićevcu, nakon izmene koja je bila na snazi u zoni naplatne stanice Pojate.

Dok je izvođenje radova na deonici Čačak - Guča - Kratovska Stena, produženo od Parmenca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do Ovčar banje. Radovi se izvode radnim danima u periodu od 8 - 16h, a ova izmena će biti na snazi do kraja jula.

Između Mladenovca i Vlaškog Polja saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, zbog radova na rehabilitaciji puta, koji će se izvoditi do 30. avgusta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.