QX Inspiration je slika električne budućnosti Infinitija

Izvor: B92, 04.Jan.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

QX Inspiration je slika električne budućnosti Infinitija

Mesec dana nakon tajanstvene najave, Infiniti je u potpunosti otkrio potpuno električni koncept QX Inspiration koji će debitovati na Sajmu automobila u Detroitu.

Nissanov premijum brend predstavlja svoju krosover studiju kao najavu budućnosti brenda i fokusa na električna vozila orijentisana na performanse.

Novi koncept je zasovan na potpuno novoj platformi napravljenoj isključivo za električna vozila kao podršku planovima elektrifikacije od 2021.

Infiniti će QX Inspiration otkriti 14. januara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Infiniti QX Inspiration

Izvor: AutoBlog, 04.Jan.2019

Infiniti je sa prvim zvaničnim slikama i kratkim saopštenjem potvrdio da će uskoro promovisati još jedan električni koncept, i to na predstojećem NAIAS sajmu automobila u Detroitu. Istovremeno, njime će ovaj luksuzni japanski brend proslaviti i svoju 30-godišnjicu budući da je prvi Infiniti...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.