Procurili podaci o najjačim Golfovima, GTI startuje sa 245 KS!

Izvor: B92, 21.Jan.2020, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurili podaci o najjačim Golfovima, GTI startuje sa 245 KS!

Na Internet su dospele informacije o snazi modela Golf GTI, GTI TCR, GTD, GTE i R.

Otkako je prošle jeseni debitovala osma generacija Golfa, automobilski entuzijasti sa nestrpljenjem očekuju detalje o visokoperformansnim verzijama Volkswagenovog bestselera.

Ukoliko se podaci koje je otkrio i podelio na Internetu CocheSpias pokažu tačnim, Golf GTI u osnovnoj verziji imaće motor od 245 KS (180 kW), dok će GTI TCR varijanta raspolagati sa 300 KS (221 kW). >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Oni koji preferiraju snažne dizelaše, mogu da izaberu Golf GTD sa motorom koji isporučuje 200 KS (147 kW), dok će "plug-in hybrid" Golf GTE imati pogonski sistem ukupne snage od 245 "konja" (180 kW).

Na tronu će se naći Golf R, koji će prema nezvaničnim podacima raspolagati sa 333 KS (245 kW).

Što se tiče Golfa GTI i GTD, u tačnost ovih informacija ćemo se uveriti uskoro, s obzirom da će Volkswagen zvanično predstaviti ta dva modela na predstojećem sajmu automobila u Ženevi, dok ćemo za Golf R morati da sačekamo leto jer je premijera planirana u vreme održavanja manifestaciji "Goodwood Festival of Speed" u Engleskoj.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Procurili podaci o motorima najsnažnijih Golfova

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2020

Na Internet su dospjele informacije o snazi modela Golf GTI, GTI TCR, GTD, GTE i R.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.