Prioriteti vodovodna mreža i deponija

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Sep.2014, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prioriteti vodovodna mreža i deponija

FOČA - Srebrenka Golić, ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS, razgovarala je u petak sa Radisavom Mašićem, načelnikom opštine Foča, o infrastrukturnim projektima u ovoj lokalnoj zajednici, prije svega o izgradnji vodovoda i kanalizacije, za koji je opština aplicirala kod Vlade za kreditna sredstva.

"Ovdje je vodovodna i kanalizaciona mreža stara desetinama godina. Riječ je o azbestnim cijevima koje su veoma opasne po zdravlje i život ljudi", rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je Golićeva i dodala da je na sastanku bilo riječi i o problemu deponovanja komunalnog otpada.

"Preduzeće koje bi upravljalo reciklažnim centrom zaposlilo bi jedan broj ljudi", rekla je Golićava.

Mašić je naglasio da su prioriteti u Foči završetak izgradnje studentskog doma i adaptacija zgrade Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.